avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie copil.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie copil.

Buna, îmi puteți spune va rog eu lucrez din 03.10.2016 pana în prezent și tocmai am aflat ca sunt insarcinata. Eu practic ar trebuie sa nasc în decembrie. Pot ști dacă voi beneficia de indemnizatie? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:13, 30 Martie 2017
Perioada eligibila pentru CCC este ianuarie 2016 - decembrie 2017

Perioada acoperita de dvs : octombrie 2016 - decembrie 2017 (cu conditia sa ramaneti salariata pana la data nasterii copilului) 15 luni

In speta, daca ramaneti salariata pana la data nasterii copilului , beneficiati de indemnizatia pentru CCC.
Mulțumesc de răspuns, da eu pana în octombrie voi veni în continuare la servici și după voi intra în acel concediu prenatal de 2 luni înaintea nasterii. Nu cred ca este vreo problema care sa afecteze la calcul.
Avand in vedere ce ati mentionat in mesajul anterior, atunci sigur veti putea beneficia de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa beneficiez de indemnizatie Lorrredana Lorrredana Bună ziua!As dori sa aflu și eu răspunsul la următoarea întrebare : Dacă am lucrat din 15/03/2015 pana la data de 30/10/2016 cu un contract de 8 ore pe ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil gabrielsolon gabrielsolon buna ziua , am o intrebare : in februarie 2016 am terminat concediu crestere copil iar firma unde am lucrat a intrat in aprilie 2016 in faliment ,acum daca ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Daiana.M Daiana.M Buna ziua! Îmi puteți spune va rog daca în situația următoare pot beneficia de indemnizația de creștere a copilului? Perioada in care am lucrat este ... (vezi toată discuția)