avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Factura și chitanță sau bon fiscal?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Factura și chitanță sau bon fiscal?

Buna,

Pentru prestarea de servicii de prelucrare/administrare pagini web (CAEN 6311) către persoane fizice - este obligatorie emiterea de bon fiscal sau este legal sa fie emisa factura si chitanta. Mentionez ca incasarea se va face prin transfer bancar. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ioan Blaga , Contabil 23:26, 30 Martie 2017
Dacă încasarea se face prin virament bancar sau depunerea banilor de către client direct în contul dumneavoastră, atunci nu trebuie să utilizați casa de marcat. Veți emite doar factura, în baza căreia clientul va face viramentul.
Multumesc!
Cu placere.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat obligatorie - cod caen 6311?! GEKO17 GEKO17 Buna ziua. Pentru o societate comerciala nou infiintata cu cod caen 6311 - realizare si prelucrare pagini web, este obligatorie achizitionarea unei case de ... (vezi toată discuția)
Obligativitate emitere bon fiscal cybercat86 cybercat86 Buna ziua, Detin o firma care are ca activitate principala: 4540 - Comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente; intretinerea si repararea ... (vezi toată discuția)
Diverse probleme legate de comert fizic sau online. Alone Alone Buna ziua, Nu stiu daca am nimerit forumul adecvat acestui post insa sper sa gasesc niste raspunsuri cu ajutorul vostru. Detin o societate comerciala SRL ... (vezi toată discuția)