avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Casa de marcat obligatorie - cod CAEN 6311?!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Casa de marcat obligatorie - cod CAEN 6311?!

Buna ziua. Pentru o societate comerciala nou infiintata cu cod caen 6311 - realizare si prelucrare pagini web, este obligatorie achizitionarea unei case de marcat pentru persoanele fizice avand in vedere ca singurele optiuni de incasare sunt doar online cu cardul si respectiv transfer bancar la banca? Am auzit mii de variante, multe pe langa subiect. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: GEKO17 , utilizator 00:25, 29 Aprilie 2023
Dacă faceți încasarea prin contul bancar al firmei, nu va trebuie casa de marcat. O sa dați clientului factura.
Ultima modificare: Vineri, 28 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura și chitanță sau bon fiscal? adivisa adivisa Buna, Pentru prestarea de servicii de prelucrare/administrare pagini web (CAEN 6311) către persoane fizice - este obligatorie emiterea de bon fiscal sau ... (vezi toată discuția)
Diverse probleme legate de comert fizic sau online. Alone Alone Buna ziua, Nu stiu daca am nimerit forumul adecvat acestui post insa sper sa gasesc niste raspunsuri cu ajutorul vostru. Detin o societate comerciala SRL ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pfa 2017 - obligatorie sau nu? staycu staycu Buna ziua, Am un PFA, neplatitor de tva cu: CAEN 7410 Activitati de design specializat; CAEN 4791 Comert cu amanuntul prin internet; CAEN 6311 ... (vezi toată discuția)