In 2014 am facut o cerere pentru scaderea chiriei la magazinul pe care il administrez.Mi s-a aprobat, dar nu am stiut ca trebuia sa primesc un act aditional.Acum s-a schimbat conducerea firmei de inchirieri si au adus audit.M-au informat ca am de plata o suma mare retroactiv.Ce este de facut..se poate intocmi un act aditional retroactiv? Sa fac o cerere in acest sens sau sa cer plata esalonata a sumei emise ?
Va duceti cu inscrisurile respective (aprobarea cererii de scadere a chiriei) si demonstrati in acest fel ca Dvs ati platit suma convenita. Actul additional trebuia facut de cel care a facut contractul, de obicei este Locatorul.
Multumesc pentru promptitudine ,dar eu nu am nici cererea facuta atunci.Totusi revin si spun; facturile s-au emis in baza unui act aditional,care intre timp au disparut.Eu am platit suma calculata de ei.Ce este de facut in acest caz ? Multumesc inca o data.
Factura intretinere
gaboro
Buna ziua.Locuiesc intr-un apartament in postura de chirias.Intrebarea mea este cine plateste intretinerea la bloc in perioada cand eu nu sunt acasa. Locuiesc ... (vezi toată discuția)