avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod Caen folii telefoane
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod Caen folii telefoane

Buna ziua ,
Ce cod Caen îmi trebuie pentru fabricarea foliilor din sticla pentru telefoane mobile ? - acestea se vor tăia in sediul nostru - materia prima var fi importata ca "foi " !
In cadrul sediului se mai dorește realizarea pe comanda și a foliilor de diferite culori tot pentru telefoane mobile , gadgeturi ..!
Exista un cod Caen unde ma pot încadra ca producție ?
Va mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Ce coduri trebuie sa activez pentru confectionare de bijuterii si diferite decoratiuni? vferi vferi Buna ziua, Pentru confectionarea de bijuterii si decoratiuni din diferite materiale ce coduri CAEN trebuie activate? In momentul de fata am activate ... (vezi toată discuția)
Productie sau servicii ilsssa ilsssa firma cod caen 7311- Activitati ale agentiilor de publicitate, asociat unic fara salariati - printarea de carti de vizita+flyere pt clienti, este ... (vezi toată discuția)
Garantie pentru foliile de sticla pentru telefoane Valentin L. Valentin L. Buna ziua, Am o firma care vinde folii de sticla pentru telefoane mobile. Care este garantia care trebuie acordata acestor produse? Care sunt legile ... (vezi toată discuția)