avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie pentru foliile de sticla pentru telefoane
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie pentru foliile de sticla pentru telefoane

Buna ziua,

Am o firma care vinde folii de sticla pentru telefoane mobile.

Care este garantia care trebuie acordata acestor produse?
Care sunt legile din care reiese acordarea garantiei pentru aceste produse?

Multumesc frumos,

Valentin L.
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 16:42, 27 Ianuarie 2023
Buna ziua,
Ordonanța 21/1992 și Ordonanța de urgență 140/2021, plus articolele din Codul Civil legate de garanție
Succes și numai de bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen folii telefoane danyy8888 danyy8888 Buna ziua , Ce cod Caen îmi trebuie pentru fabricarea foliilor din sticla pentru telefoane mobile ? - acestea se vor tăia in sediul nostru - materia prima ... (vezi toată discuția)
Termen de garantie ContSters61319 ContSters61319 Spuneti-mi va rog unde pot sa gasesc termenele de garantie minime pentru diferite categorii de produse. M-ar interesa termenul de garantie care poate fi dat ... (vezi toată discuția)
Cum se acorda garantia in cazul unor produse defecte si inlocuite, dupa vanzare tartareanum tartareanum Buna ziua am nevoie de ajutorul dumneavoastra in urmatoarea problema: -in data 01.noiembrie.2010 am achizitionat un telefon mobil cu o perioada de garantie de ... (vezi toată discuția)