avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Formular A1
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Formular A1

Bună. Ce imi puteți spune vă rog, despre obligativitatea formularului A1, care va fi introdus legal in Franța, incepand cu 01.04.2017 și care vizează in mod special detaşările de personal? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:09, 4 Aprilie 2017
Formularul A1 este un document comunitar emis de autoritatea competenta a statului de origine al unui salariat detasat intr-un alt stat membru UE, care confirma faptul ca pentru salariatul in cauza este aplicabila legislatia de asigurari sociale a statului de origine, si, in consecinta, contributiile de asigurari sociale sunt retinute si achitate in statul de origine.

detalii : [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere a1 muncitori detasati in ue nicoletachiorescu nicoletachiorescu Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o problema de obtinere a formularului A1 Suntem o SRL care are un contract cu o PJ din Germania pentru efectuarea de ... (vezi toată discuția)
Salariat la firma din romania care presteaza servicii in italia bmirela30 bmirela30 As dori sa stiu ce contributii se platesc in Romania si in Italia pentru un salariat al unei firme din Romania care presteaza servicii in Italia? (vezi toată discuția)
Detasare pe baza formularului a1 nicostaicu nicostaicu Buna seara Va rog daca ma poate ajuta cineva referotor la detasarea angajatilor pe baza formularului A1? O firma cu sediul in Romania, detaseaza oameni pe ... (vezi toată discuția)