daca angajatorul nu accepta sa imi plateasca o parte din salariu- o suma fixa lunar ( ex: aprox. 25 %) in alt cont de card fata de cel principal - si daca banca a doua este si ea pe lista acceptata de angajator la fel ca cea principala pentru mine- am o posibiliatte de a presa angajatorul sa faca ce imi doresc ?
multumesc pentru pareri.
mentionez ca la alt angajator al meu se putea beneficia de aceasta facilitate cu avantajele ei pentru mine
POT SOLICITA PLATA CASH PRIN CASIERIE IN CAZUL IN CARE NU SUNT SPRIJINIT DE ANGAJATOR IN DORINTA MEA DE A PRIMI SI IN AL DOILEA CONT DREPTURI SALARIALE ? MULTUMESC INCA O DATA, ROG PARERI
Multumesc de raspuns, banuiesc ca angajatorul este obligat sa imi satisfaca cererea. Exista o reglementare legala care sa il oblige sa imi satisfaca cererea de a primi salariu cash ?
si inca : pot solicita prin casierie o suma partiala din drepturile salariale, restul sa ramana prin cont de card ? Caut o modalitate ca angajatorul sa accepta totusi plata in 2 conturi de card decat sa aduca lunar bani in casierie (numai) pentru mine.