avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata salariu in doua conturi de card
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata salariu in doua conturi de card

daca angajatorul nu accepta sa imi plateasca o parte din salariu- o suma fixa lunar ( ex: aprox. 25 %) in alt cont de card fata de cel principal - si daca banca a doua este si ea pe lista acceptata de angajator la fel ca cea principala pentru mine- am o posibiliatte de a presa angajatorul sa faca ce imi doresc ?

multumesc pentru pareri.

mentionez ca la alt angajator al meu se putea beneficia de aceasta facilitate cu avantajele ei pentru mine
Cel mai recent răspuns: CORNELIU56 , utilizator 18:32, 2 Aprilie 2017
Nu aveti nicio posibilitate sa obligati pe angajator sa accepte asa ceva.
multumesc pentru parere. Daca mai sunt si alte pareri de la alti moderator, rog precizari. multumesc
POT SOLICITA PLATA CASH PRIN CASIERIE IN CAZUL IN CARE NU SUNT SPRIJINIT DE ANGAJATOR IN DORINTA MEA DE A PRIMI SI IN AL DOILEA CONT DREPTURI SALARIALE ? MULTUMESC INCA O DATA, ROG PARERI
Puteti solicita plata prin casierie a salariului.
Multumesc de raspuns, banuiesc ca angajatorul este obligat sa imi satisfaca cererea. Exista o reglementare legala care sa il oblige sa imi satisfaca cererea de a primi salariu cash ?
si inca : pot solicita prin casierie o suma partiala din drepturile salariale, restul sa ramana prin cont de card ? Caut o modalitate ca angajatorul sa accepta totusi plata in 2 conturi de card decat sa aduca lunar bani in casierie (numai) pentru mine.

Multumesc, rog si acum pareri
Ultima modificare: Duminică, 2 Aprilie 2017
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare cont, card, internet banking cristi.a cristi.a Buna ziua, Mi-a fost instituita poprire pe salariu de 50%. Angajatorul si-a luat angajamentul de a vira lunar 50% catre executor, restul de 50% fiindu-mi ... (vezi toată discuția)
Angajatorul ma obliga sa imi fac card de salarii adrian_iordache adrian_iordache Buna ziua! Firma la care lucrez ma obliga sa imi fac CARD de salarii pentru livrarea salariului. Managerul din diviza la care lucrez a interzis casierului ... (vezi toată discuția)
Virarea salariului pe card LeonardoB LeonardoB Buna ziua! Am 19 ani si de 8 luni lucrez la o firma privata de tamplarie. In cele 8 luni nu au existat intarzieri ale salariilor sau alte probleme. Insa ... (vezi toată discuția)