avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita - poprire cont bancar si retineri din ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita - poprire cont bancar si retineri din salariu

Buna ziua, am o intrebare referitoare la executarea silita in cazul persoanelor fizice, se poate initia executare silita prin poprirea conturilor bancare simultan cu poprirea venitului lunar la angajator ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:33, 31 Martie 2017
Răspunsul este DA, se poate dacă aveți economii în depozite bancare, sau și alte venituri pe lângă salariu care vă intră în contul bancar.
Poprirea pe salariu se poate face numai de la angajator, sau numai de la bancă.
Dubla poprire pe salariu nu este admisă de lege.
Ultima modificare: Vineri, 31 Martie 2017
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire, cont nou la alta banca JanineC JanineC Credit neplatit la timp care a dus la executare silita si proprirea contului bancar-persoana fizica. Daca se deschide un alt cont bancar la o alta banca din ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu adisornicusor adisornicusor Daca o sa am proprie pe salariu pentru credit ipotecar neplatit si platesc lunar pensie facultativa la o alta banca ,nu la care am avut creditul respectiv,pot ... (vezi toată discuția)
Poprire simultana hero hero buna ziua, doresc sa stiu daca este legal sa se infiinteze poprire, in acelasi timp si pe conturile din banci si pe salariu/pensie si daca da, ce articol de ... (vezi toată discuția)