avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Garantie produse
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Garantie produse

Buna ziua , in cazul in care cumpar un produs secondhand de la o terta persoana ( telefon, laptop , televizor etc ) produsul fiind insotit de acte originale factura si certificat de garantie valabil . Unele magazine spun ca daca produsul ajunge in service si decizia finala este stornarea , rambursarea sumei nu se poate face decat propietarului de pe factura si nu noului cumparator care poate face dovada cumpararii, depunerii in service prin posesia actelor originale . Cum credeti ca este corect si care este procedura legala de a recupera banii de la client/ magazinul vanzator ?

Alte discuții în legătură

Garantie inlocuire telefon danypopica danypopica Buna ziua. Am cumparat un telefon de pe un site, iar dupa 10 luni s-a defectat, l-am dus la magazin pentru a fi trimis in garantie, produsul a fost solutionat ... (vezi toată discuția)
Stornare produs ce nu se mai poate repara. luciannick luciannick Gasesc pe piata SH un produs cu garantie la un magazin mare online. Il achizitionez cu suma de S. Ma folosesc de acest produs timp de 1,5 ani de el. La un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, .....am o speță ,emag, depanero și dolarii , am ... Ion Ionutz_112 Ion Ionutz_112 Buna ziua, .....am o speță ,eMag, Depanero și dolarii , am și eu o situație , am achiziționat de la o doamna prin olx un telefon iPhone second hand , ... (vezi toată discuția)