avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Depunere declaratie privind impozitul pe locuinta
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Depunere declaratie privind impozitul pe locuinta

buna zIua,

anul trecut am depus declaratia [pentru impozitul pe locuinta la taxe locale sector 2 , avand 2 sedii sociale fara activitate la sediul social. una din ele s-a mutat in februarie insa nu mi-a dat documentele necesare pentru a depune la impozite aceasta modificare. intrebarea mea este , as putea depune anul viitor acest lucru? nu imi afecteaza impozitul oricum pt ca nu aveau activitate l sediu... ma intreb doar daca exista vreo decizie pentru a ma amenda ca nu am notificat mutarea acestuia pana la 31 martie.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: avocat_coltuc , utilizator 10:57, 31 Martie 2017
Puteti depune fara probleme anul viitor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare pfa in sediu fara activitate rwanna rwanna Buna ziua. Incerc sa gasesc informatii despre modificarea sediului unui PFA si nu reusesc. Imi puteti spune, va rog, ce trebuie sa fac pentru a schimba sediul ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediul social adinutzageo adinutzageo Buna dimineata Am cateva intrebari legate de schimbarea sediului social al companiei. 1. Catre ce institutii trebuie raportata aceasta modificare a ... (vezi toată discuția)
Impozit pe sediu if din locuinta CosticaV CosticaV Buna seara Sunt recunoscator daca ma poate ajuta cineva in rezolvarea urmatoarei probleme. Am un IF din 2004, cu sediu social declarat in locuinta de trei ... (vezi toată discuția)