avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatia intre doua societati comerciale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatia intre doua societati comerciale

Buna ziua! am si eu o intrebare legata de donatie: este posibila donatia intre doua societati comerciale? societatea donatoarea vrea sa isi suspende activitatea urmata de lichidare si ar dori sa doneze bunurile mobile si imobile catre o alta societate cu aacelsi profil. este oare ok din punct de vedere legal? Multumesc
Cel mai recent răspuns: aliserban , utilizator 10:17, 1 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in insolventa, donatie bunuri administrator dpdv legal ralucacr ralucacr Ma puteti va rog ajuta cu un raspuns legat de legalitatea unei donatii de bunuri personale? Firma este acum in insolventa iar datoriile firmei cresc in ... (vezi toată discuția)
Executare silita firma BBADIE BBADIE Buna seara , Va adresez si eu cateva intrebari cu privire la executarea silita a unei firme : Se poate executa silit o firma cu activitatea suspendata ... (vezi toată discuția)
Ce recomandați când un cuplu trăiește în concubinaj: testament sau donație? Bilimica Bilimica Persoana fara sot/sotie sau copii, doreste sa faca testament pentru apartament unei persoane cu care este in concubinaj. Acest testament poate fi atacat de ... (vezi toată discuția)