avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA CUI cu RO sau fara RO
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

CUI cu RO sau fara RO

Buna ziua,

Eu am infintat un SRL si am primit un numar unic de inregistrare CUI in formatul 361..... (fara RO)
Pentru ca am incasari din afara tarii, am luat un certificat de inregistrare in scopuri TVA.
Cu aceasta ocazie am primit un nou CUI in formatul RO362.....

Problema mea este acum pe care CUI il folosesc.
Am inteles ca cel fara RO trebuie folosit pentru facturile platite si emise in tara si cel cu RO la facturile platite si emise in afara tarii.
Este corecta acesta abordare?
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 17:07, 4 Iunie 2017
Raspunsul este afirmativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este numarul vat? costinionut costinionut Buna ziua, Vreau sa cumpar echipament de pe un site din Anglia si imi cere VAT-ul. Eu am un PFA neplatitor de TVA dar tatal meu are un S.R.L. si ... (vezi toată discuția)
Unele case de marcat nu pot adăuga ro-ul. cum se face deducerea tva doar pe baza bonului fiscal? Iicz Iicz Va rog sa ma ajutati cu o nelamuriri. Unele casa de marcat nu pot adauga ROul- sau asa spun angajatii-. Este valabil pentru deducre tva sa fie trecut de ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392 misaaa misaaa am nevoie de o lamurire si anume: - sunt P.F.A. la norma de venit, neplatitor de TVA in Romania(am cod fiscal fara RO) - inregistrat in R.O.I., inregistrat ... (vezi toată discuția)