avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... judecata pentru neplata întreţinerii la bloc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

judecata pentru neplata întreţinerii la bloc

Buna ziua. Am fost data in judecata de asociatia de proprietari pentru neplata cotelor la intretinere. As dori sa stiu cum se procedeaza pentru plata sumei respective pentruba nu mi pierde casa, respectiv as dori sa stiu cat dureaza procesul si ce termen as putea avea dupa hotararea instantei sa achit respectiva suma. Mentionez ca eu pana la inceperea procesului nu voi avea posibilitatea sa platesc decat maxim un sfert din suma. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: roxanamihaela22101978 , utilizator 12:53, 2 Martie 2018
Durata procesului depinde de foarte multi factori aleatorii, printre care si de instanta la care se judeca - provincie, oras mai mare sau mai mic, respectiv Bucuresti.

De asemenea, depinde daca se va declara sau nu cale de atac etc.
Buna ziua. Revin la aceasta discutie. Am avut procesul, am avut recursul, m am dus sa platesc .... Surpriza... Dl. Administrator nu a vrut sa mi ia banii. A zis ca vrea sa vina cu executorul la usa. Eu nu stiu ce sa fac ca nu as vrea sa mai platesc si executorul. Ce ma sfatuiti sa fac?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este obligat sa va ia banii. Notificare scrisa prin care ii comunicati ca in data de X la ora Y ati fost sa platiti si a refuzat plata.
Multumesc. Asa o sa I fac.
Buna ziua. Stie cineva daca in urma procesului in care evident am fost obligatăsă plătesc întreținerea toată o dată și neavând suma totală îmi mai lipsesc 1000l din cei 8500 pot să îmi pierd Casa din cauza lor? având în vedere că instanța a decis că trebuie să plătesc toată suma iar eu mă aștept ca administratorul să vină cu executorul judecătoresc la ușă el nevrând să îmi ia banii pe motiv că vrea să vină cu executorul la ușa mea...Vă mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor executare silita guvidu2 guvidu2 Buna seara In anul 2007 am divortat nevasta mi-a fugit cu un verisor in urma divortului instanta a dat copii nevestei am fost obligat la plata pensiei de ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un apartament locuit. cum fac sa intru efectiv in posesie? Adamilea Adamilea In urma cu 5 ani am cumparat de la dl X un apartament. Dl X il dobandise inainte de casatorie, deci era singurul proprietar. Cand am cumparat apartamentul X ... (vezi toată discuția)
Datorie persoana fizica vs persoana juridica marius009 marius009 Buna ziua. As avea si eu o intrebare. Acum aproximativ 3 ani am cumparat de la o persoana juridica 10 hidrobiciclete impreuna cu o cunostinta. Am facut un act ... (vezi toată discuția)