avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ghid turistic pe PFA???
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ghid turistic pe PFA???

Am o firma PFA care are ca obiect de activitate Activitati de interpretare artistica si vreau sa introduc un nou cod caen legat de organizarea de excursii,avand in vedere ca am absolvit cursul de ghid turistic recunoascut de Min Muncii.Intrebarea este:se poate introduce pe PFA un cod care nu are legatura cu obiectul principal de activitate? si daca da,codul caen 7990 este bun pentru organizarea de excursii pentru copii?multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gigigxg , utilizator 20:45, 5 Noiembrie 2019
Buna seara , ați rezolvat cu ghidul de turism ? Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare cod caen mariapopovici mariapopovici Coduriile CAEN 7912 respectiv 7990, se pot folosi si de firme care nu sunt agentii turistice sau nu au licenta de turism? Am o firma PFA,care are obiect ... (vezi toată discuția)
Ghid de turism. bună ziua, am un pfa cod caen 7990, am absolvit si un curs de ... Petru1995 Petru1995 Bună seara, am un PFA cod CAEN 7990, am absolvit si un curs de ghid de turism recunoscut de ministerul turismului. Pot organiza excursii si daca DA, ce mă ... (vezi toată discuția)
Cum pot proceda pentru a organiza excursii pentru turiști? LauraSc LauraSc Bună ziua! Locuiesc într-o zonă turistică pe care o cunosc foarte bine și aș dori să organizez excursii cu autoturismul proprietate personală la ... (vezi toată discuția)