avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Chichite contract închiriere autoturism
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Chichite contract închiriere autoturism

Doresc sa stiu cum se interpreteaza un astfel de punct in regulamentul de inchiriere a unui autoturism....?

Condiţii de asigurare

Autovehiculul închiriat este asigurat de către proprietar. În cazul în care are loc un accident sau furt al autovehiculului, şi în urma proceselor verbale de constatare ale Poliţiei şi societăţii de asigurare, se stabileşte că accidentul a fost cauzat din vina clientului, acesta se obligă să despăgubească proprietarul autovehiculului cu diferenţa dintre suma asigurată şi valoarea efectivă a despăgubirii, respectiv, prin reţinerea garanţiei depuse.
Mai pe romaneste...ce inseamna?In caz de accident trebuie sa platesc diferenta dintre garantia de 300 euro si costul intreg al reparatiei?sau mi se opreste doar garantia de 300 euro si gata...?cum se interpreteaza?

si un alt punct: În cazul în care autovehiculul este returnat cu zgârieturi superficiale se va reţine suma de 300 euro pentru polisharea autovehiculului
Aici ...sa fim seriosi..orice masina, o mica zgarietura superficiala,mai toate au..cum te poti feri de un astfel punct in regulament?prin consemnarea in contract inainte de a o inchiria..ok...dar daca exista pe caroserie intr-un loc ascuns o zgarietura insesizabila...adica superficiala...te taxeaza imediat.Foarte ciudate aceste regulamente.

Alte discuții în legătură

Teapa cu o masina de 16000 euro excelenta32 excelenta32 buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat : am cumparat o masina in valoare de 16000 euro de la o persoana fizica dintr-un oras mai indepartat fata de cel in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu polita rca Niscaty Niscaty Buna ziua, De curand am fost implicat intr-o \"tamponare\" (termen legal aparent) in care am fost vinovat (masina din fata a franta brusc intr-o zona in ... (vezi toată discuția)
Accident cu auto altcuiva anonimous anonimous Buna seara, Va prezint o speta: imprumut auto personal unui prieten.Face un accident, auto avariat integral, dauna totala. Fiind luat cu credit auto, ... (vezi toată discuția)