Bună ziua!
As dori sa aflu ce șanse exista sa câștigi în instanță după ce intentezi un proces pentru o firma de închirieri mașini! În cazul de față, am închiriat o mașină și după ce am returnat-o agentul căruia i-am predat mașina a constatat mici zgârieturi pe mașină, aproape insesizabile! Menționez că mașina am ridicat-o seara - întuneric pe la ora 20.00 și am predat-o ziua la ora 12:00. Reprezentatul firmei a tras mașina în soare și a cautat aceste zgârieturi ca apoi sa afirme ca mașina nu le avea! Mi se pare foarte mare suma pe care firma a blocat-o pe card în contul acestor mici zgârieturi comparativ cu realitatea! Aceste zgârieturi se pot rezolva și la o polishare a mașinii! Mulțumesc anticipat!
Alexandrarares
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna ziua!
Banuiesc ca ati semnat un contract de inchiriere in care era mentionat ca masina este in stare buna,fara sa se mentioneze zgarieturi.Este cam greu sa dovediti ca au fost acolo daca nu era mentionat in contract.Cel mai bine ar fi sa vorbiti cu un avocat.
Trebuie vazut contractul, daca aveti dovezi o puteti da in judecataa. Puteti incerca si cu notificare si negociere, insa de regula nu sunt prea cooperanti.
Buna ziua , din ceea ce relatati aceste zgarieturi se pot rezolva la polishare , Ori erau acolo si le-a gasit atat de sigur si revopsesc elementul , ori stiati de ele si nu erati sigur ca receptia merge atat de repede ca predarea . Banii dumneavoastra masina lor .
Va dați seama ca acele mici zgârieturi ce profit poate să aducă? Dacă fac asta la fiecare închiriere? Și vorbim și de înșelătorie. Firmele cu renume in piata nu cred că practica așa ceva
Accident rutier
andreea_bc
In urma cu cateva saptamani,am avut un mic conflict in trafic.m-am certat cu un alt participant la trafic iar a doua zi ne-am intalnit din nou (daca orasul e ... (vezi toată discuția)