avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! As dori sa aflu ce șanse exista sa ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! As dori sa aflu ce șanse exista sa câștigi în ...

Bună ziua!
As dori sa aflu ce șanse exista sa câștigi în instanță după ce intentezi un proces pentru o firma de închirieri mașini! În cazul de față, am închiriat o mașină și după ce am returnat-o agentul căruia i-am predat mașina a constatat mici zgârieturi pe mașină, aproape insesizabile! Menționez că mașina am ridicat-o seara - întuneric pe la ora 20.00 și am predat-o ziua la ora 12:00. Reprezentatul firmei a tras mașina în soare și a cautat aceste zgârieturi ca apoi sa afirme ca mașina nu le avea! Mi se pare foarte mare suma pe care firma a blocat-o pe card în contul acestor mici zgârieturi comparativ cu realitatea! Aceste zgârieturi se pot rezolva și la o polishare a mașinii! Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 14:09, 17 Ianuarie 2025
Buna ziua!
Banuiesc ca ati semnat un contract de inchiriere in care era mentionat ca masina este in stare buna,fara sa se mentioneze zgarieturi.Este cam greu sa dovediti ca au fost acolo daca nu era mentionat in contract.Cel mai bine ar fi sa vorbiti cu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chichite contract închiriere autoturism assportiva assportiva Doresc sa stiu cum se interpreteaza un astfel de punct in regulamentul de inchiriere a unui autoturism....? Condiţii de asigurare Autovehiculul ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal suspendare permis gigi_pirvu gigi_pirvu Doresc un sfat, daca se merita sa fac contestatie in urmatorul context: Primesc o invitatie de la politia rutiera sa ma prezint la sectia accidente cu toate ... (vezi toată discuția)
Blocarea garantiei pe cardul de credit de catre firma inchiriere auto m1ha1 m1ha1 Buna ziua, Am inchiriat de curand o masina printr-un terț, nu direct de la firma de inchirieri, care ofera in pret si o asigurare in caz de accidente. Nu ... (vezi toată discuția)