avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! As dori sa aflu ce șanse exista sa ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! As dori sa aflu ce șanse exista sa câștigi în ...

Bună ziua!
As dori sa aflu ce șanse exista sa câștigi în instanță după ce intentezi un proces pentru o firma de închirieri mașini! În cazul de față, am închiriat o mașină și după ce am returnat-o agentul căruia i-am predat mașina a constatat mici zgârieturi pe mașină, aproape insesizabile! Menționez că mașina am ridicat-o seara - întuneric pe la ora 20.00 și am predat-o ziua la ora 12:00. Reprezentatul firmei a tras mașina în soare și a cautat aceste zgârieturi ca apoi sa afirme ca mașina nu le avea! Mi se pare foarte mare suma pe care firma a blocat-o pe card în contul acestor mici zgârieturi comparativ cu realitatea! Aceste zgârieturi se pot rezolva și la o polishare a mașinii! Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 09:00, 29 Ianuarie 2025
As incerca sa închiriezi încă odată aceeași mașină, dar as face inspecție și daca ar exista zgârieturile as filma și aș reclama.
Nu inteleg ce relevanta ar fi ca mai exista zgarieturile.
Dacă ar solicita din nou plata ptr acele zgârieturi. Atunci e clar că fac cu fiecare client.
Zgaraieturile raman(nu se baga masina in service pentru orice fleac) dar urmatorului client i se aduc la cunostinta eventualele daune.Inainte sa primesti masina te duci cu un agent si se face inspectia masinii ,pe un formular se trec daunele gasite.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asta daca sare în ochi, dar dacă sunt niste zgârieturi că trebuie să cauți cu lupa, nu cred că ți se arată, mai ales daca Tu nu ai văzut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier andreea_bc andreea_bc In urma cu cateva saptamani,am avut un mic conflict in trafic.m-am certat cu un alt participant la trafic iar a doua zi ne-am intalnit din nou (daca orasul e ... (vezi toată discuția)
Blocarea garantiei pe cardul de credit de catre firma inchiriere auto m1ha1 m1ha1 Buna ziua, Am inchiriat de curand o masina printr-un terț, nu direct de la firma de inchirieri, care ofera in pret si o asigurare in caz de accidente. Nu ... (vezi toată discuția)
Garantie masina inchiriata jravli jravli Inchiriez masini in Romania de 12 ani de la aceesi firma insa acum o luna am hotarit sa inchiriez de la alta companie. Greseala mea. Am platit un depozit ... (vezi toată discuția)