avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice jurist la achizitii?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

jurist la achizitii?

Poate sa ma ajute cineva cu o informatie, la Biroul de achizitii este obligatoriu sa fie anajat un jurist? ce lege reglementeaza asta?
Cel mai recent răspuns: ione_scu , utilizator 00:35, 3 Octombrie 2009
Legislatia care reglementeaza domeniul achizitiilor publice o gasiti pe site-ul Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice.
[ link extern ]
B-)
Nicio reglementare in materie nu prevede obligativitatea studiilor juridice pentru persoana responsabila cu achizitiile publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de oferta servicii in cadrul proiect posdru (partener autoritate publica) carmenbucur carmenbucur Suntem o institutie publica, partenera in cadrul unui proiect Posdru. Trebuiesc achizitionate servicii formare profesionala din anexa 2B in val>30 000 ... (vezi toată discuția)
Raport anual anrmap alextarfulea alextarfulea va rog sa imi spuneti si mie de unde se descarca formularul de raportare anuala catre anrmap, ca pe site-ul lor nu l-am gasit.si daca se poate care este data ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice-personal compartiment specializat aronmihai aronmihai Buna ziu Va rog o lamurire Suntem primaria dintr-un orasel cu mai multi angajati. Nu exista un compartiment numai cu atributii de achizitii, s-a forbat ... (vezi toată discuția)