avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... solicit ajutor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

solicit ajutor

Buna ziua. Problema la care doresc o solutie sau recomandarii de actiune este urmatoarea: vechia imprejmuire a unei gradinite cu program prelungit a fost stricata si in locul ei se construieste un nou gard dar pe un alt amplasament decat cel initial reducand mult din spatiul verde de joaca la copiilor. Terenul si cladirea fac parte din domeniul public al orasului si sunt date in administrarea unitatii de invatamant.
Nu sunt incalcate anumite legi? Cui sa semnalez acest aspect, daca e cazul?
Orice mic ajutor ne este de folos. Multumiri
Cel mai recent răspuns: Alin Paidiu , Avocat 09:08, 17 Septembrie 2009
Cine a stricat gardul si cine construieste noul gard pe alt amplasament decat cel initial?
Gradinita nu are cadastru si intabulare pentru terenul pe care il detine in administrare?B-)
Daca lucrarile sunt in curs puteti pe calea ordonantei presedintiale sa solicitati -instantei de judecata- sistarea lucrarilor pana la momentul la care se va solutiona pe fond o actiune in granituire pe care ar trebui sa o introduceti concomitent sau separat.
In cazul fericit vor fi sistate lucrarile pana la momentul judecarii actiunii in granituire, care actiune la randul ei va lamuri care sunt limitele fiecarei proprietati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de trecere Constantin george Constantin george Intre mine si vecin este un drum acces tarla 10 m latime (conform schita primerie in care sunt trecuti vecinii terenului cumparat de parinti prin anii 1985), ... (vezi toată discuția)
Teren zona rurala IonorNovyde IonorNovyde Detin un teren intr-o zona rurala si am avut intotdeauna probleme cu vecinii cu privinta delimitarii, din cauza ca nu am locuit acolo. Terenul initial a ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie aelemarac aelemarac Buna ziua, Mi-a fost tulburata posesia (rupere gard, construire..) si am facut sesizare la Politie in august an curent, dupa 15 sept am fost chemata pentru o ... (vezi toată discuția)