avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tulburare de posesie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tulburare de posesie

Buna ziua,
Mi-a fost tulburata posesia (rupere gard, construire..) si am facut sesizare la Politie in august an curent, dupa 15 sept am fost chemata pentru o declaratie la Politie si pentru verificarea situatiei in teren, reprosandu-mi tot mie ca "daca nu locuiesc acolo ca sa pazesc terenul...".
Am primit nr dosar dat de Politie si Procuratura, dar inteleg ca voi avea un raspuns la anul si daca nu imi va conveni mi se va da termen sa il contest.
Credeam ca art 265 Cod Penal presupune o interventie mai rapida si mai ferma, o condamnare penala.
Nu e normal sa i se impuna sa darame constructia pe care a facut-o pe terenul meu?
Carei institutii sa ma mai adresez?
Cel mai recent răspuns: Patrick_ , utilizator 17:21, 20 Septembrie 2014
Solicitați instanței civile pe calea ordonanței președințiale obligarea pârâtului la sistarea temporară a lucrărilor de construcție odată cu introducerea unei cereri în grănițuire prin care să se restabilească linia de hotar între cele două proprietăți.

Dacă cel care construiește a obținut autorizație de construire exact pe acel amplasament va fi mai greu să-l opriți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard intre vecini adriana_r adriana_r Am construit o casa intr-o zona in curs de constructie la periferie de oras, deci casele sunt destul de rar amplasate, iar eu de exemplu inca nu imi cunosc ... (vezi toată discuția)
Incalcare drept proprietate andreea joitoiu andreea joitoiu In 2008, august, am cumparat un teren de 1120mp (cfm masuratori cadastrale) pe numele copilului minor. Am obtinut autorizatia de constructie, lucrarile fiind ... (vezi toată discuția)
solicit ajutor ContSters48647 ContSters48647 Buna ziua. Problema la care doresc o solutie sau recomandarii de actiune este urmatoarea: vechia imprejmuire a unei gradinite cu program prelungit a fost ... (vezi toată discuția)