avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot da in judecata firma RDS-RCS pentru tulburare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot da in judecata firma RDS-RCS pentru tulburare de proprietate?

Problema se datoreaza sucursalei din Rm-Valcea. Acestia au montan abuziv bannerul publicitar, pe fatada balconului situat deasupra sediului cu adresa pe strada Nicolae Iorga. Am incercat sa port discutii amicale cu reprezentantii sediului RDS, inutil insa. Stiti cumva daca sunt nevoit sa ma adresez instantelor de judecata de la Bucuresti? Din ce stiu momentan, la Rm-Valcea nu am aceasta posibilitate .
Cel mai recent răspuns: Creanga_Iustin , utilizator 01:40, 4 Aprilie 2017
Daca sediul RCS-RDS din Ramnicu-Valcea are personalitate juridica, atunci nu este necesar sa va adresati instantelor din Bucuresti.

Oricum primul pas este sa-i notificati, prin avocat sau executor judecatoresc si, apoi, daca nu isi iau banner-ul ii chemati in judecata.

Introduceti actiunea la Ramnicu Vlacea si vedeti ce va spune judecatorul si daca paratul prin intampinare va invoca exceptia necompetentei teritoriale.
Va multumesc pentru raspunsul oferit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un dosar pena unde sunt parte vatamata. pot benefiia de avocat ... camelian camelian Am un dosar pena unde sunt parte vatamata. Pot benefiia de avocat din oficiu daca din una iuie sunt somera? La termenul din iulie a lipsit un martor si i s-a ... (vezi toată discuția)
Suspendare sau inchisoare! ContSters140065 ContSters140065 Buna ziua! Am o intrebare conform art. 217 dn cod penal, care se refera la distrugerea, cu pedeapsa intre o luna si 3 ori amenda. Mentionez ca am fost dat in ... (vezi toată discuția)
Divort si incredintarea copilului iubi_claus iubi_claus sunt casatorita de 6 ani, din casatorie rezultand un baiat de 6 ani. In toata aceasta perioada am locuit, in week-end si pe perioada sarbatorilor si vacantelor ... (vezi toată discuția)