avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata concediu sarcina si lauzie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata concediu sarcina si lauzie

Buna ziua,
Va rag sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: se poate plati concediu prenatal si postnatal ( 126 zile) de catre CAS daca anterior am fost in Ccc1 si nu am fost angajata? Inainte sa intru in Ccc1 am avut contract pe perioada determinata care a expirat de drept in Martie 2016. Concediu de crestere pt primul copil se termina in Iulie, din August pot sa depun concediu prenatal la CAS si sa mi-l plateasca avand in vedere ca in ultimele 12 luni inainte de acest concediu nu am fost angajata? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Conditii obtinere indemnizatie copil roxxanna roxxanna Am si eu cateva nelamuriri referitoare la obtinerea indemnizatiei pentru copil. Am citit discutiile de pe acest forum dar tot nu am ceva clarificat: Am fost ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie pt ccc2 + realizare venituri concediu medical/prenatal ??? english_teacher english_teacher Buna ziua, Sunt in CCC pana pe data de 24 martie 2016 adica pana la implinirea varstei copilului de 1an si 11 luni.Sunt insarcinata din nou urmand sa nasc ... (vezi toată discuția)
Cele 126 de zile de pre și postnatal sunt obligatorii? sau se pot lua doar o parte din ele? cosmina1591 cosmina1591 La finalul lunii august am ieșit din concediul de creștere al copilului iar acum sunt însărcinată cu al doilea copil. Între timp mi-am reînceput ... (vezi toată discuția)