buna ziua,
vreau sa va pun si eu o intrebare!Am un apartament inchiriat de 45 ani la o familie.Am facut contract cu ei si la circa financiara ca sa fiu in regula.Acum o luna cand au parasit apartamentul,au lasat totul vraiste.Canapeaua care este cumparata de la mobexpert si am dat 1000 de euro pe ea in 2008 este rupata, patul din dormitor la fel, 2 televizoare care le-au aruncat zic ei ,pentru ca nu mai mergeau,jaluzelele nu mai exista .Cum procedez sa-mi recuperez banii pe aceste obiecte?:frantic::sorry:#-o#-o.Dupa ce au plecat de la mine mi l-a lasat pe fratele lor sa locuiasca spunand ca ramane el incontinuare in chirie.Aseara cand am fost sa iau chiria am vazut dezastrul lasat de acestia.
Ce ma sfatuiti sa fac? sau cyum sa procedez.?#-o
multumesc
anca iordache
multumesc#-o
Procedati conform clauzelor din contractul de inchiriere. Daca nu v-ati asigurat contractual ca bunurile atat de valoroase, cum sustineti ca le-ati pus la dispozitie, au fost predate cu proces verbal de predare-primire... Sfinte Sisoaie, ati fost criogenata 45 de ani, sau trebuie sa rostiti cu evlavie "O, Sancta Simplicitas".