bioenergeta a scris:
Ganditi-va daca situatia ar fi fost inversa...adica baiatul sa locuiasca cu dvs...si sa -i plateasca tatal pensie din venitul de 2600-3200 euro....v-ar fi avantajat.
Daca fiul dvs va da in judecata pentru pesie de intretinere, ar trebui sa solicitati sa faca dovada ca urmeaza cursurile unei facultati la zi, si, daca veti fi obligata sa platiti, suma va fi de 25% din venitul net realizat de dvs, daca nu aveti si alti copii in intretinere.
Da,inteleg ceea ce doriti sa spuneti,insa situatia este complet diferita si sa va explic de ce :
Este constient de posibilitatea mea materiala in comparatie cu a lor !
Au ramas cu 2 imobile unul complet dotat si mobilat - in valoare de peste 2 miliarde jumatate -la care nu am nici o pretentie !!!!!
Neputand introduce partajul prin ordonanta prezidentiala am obtinut o garsoniera in care aveam un sifonier,un scaun si o masa.
Anul acesta in iunie cand au schimbat mobila de dormitor le-am cerut o saltea sa am pe ce dormii - au refuzat categoric,insa au cerut sa semnez un act prin care sa ii las copilului apartamentul si garajul si lui o garsoniera....
Am fost deacord insa cu conditia : copilul sa nu instraineze imobilul fara acordul ambilor parinti - (la mintea lui mi se pare corect).
Nu au fost deacord cu conditia pusa si nu am mai semnat...
Situatia e ca si actul introdus in instanta nu are semnatura lui :(
Stie ca facand lucrul acesta imi ia si bucata de paine de la gura,dar sper ca va realiza vreodata cat de mult a gresit vanzandu-ma pe cativa bani....
nu spun ca nu sunt deacord sa-i platesc,insa pentru mine 255 de ron sun mari - e aur pur...