avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Derogare regulamentul scolii pe propria raspundere
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Derogare regulamentul scolii pe propria raspundere

Obligatia parintilor elevilor din clasele primare este de a prelua elevul la terminarea orelor de curs sau daca nu poate, sa delege un alt adult. Eu am facut cerere ca elevul meu sa plece singur de la scoala, pe propria raspundere si mi a fost refuzata de conducerea scolii. Cum pot actiona mai departe pentru a cere aceasta derogare de la regulament?
Cel mai recent răspuns: AlionaLoredana , utilizator 11:32, 3 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer copil de la o scoala la alta mmykee mmykee Buna ziua. Doresc sa primesc rezolvare la o problema legata de transferul copilului, elev in clasa 1-a, la o scoala din Iasi, in urma schimbarii domiciliului ... (vezi toată discuția)
Privarea de libertate....in scoli AlexMihus AlexMihus As vrea sa va intreb daca este legala \\\\"sechestrarea\\\\" elevilor in institutiile de invatamant. In liceul in care invat, elevilor le este interzis sa ... (vezi toată discuția)
Sunt obligați elevii să facă de serviciu pe școală, dacă nu doresc asta? ContSters160566 ContSters160566 Bună ziua! Am și eu o întrebare și poate măcar de data asta o să-mi răspundă și mie careva?! Am aflat ieri la ședința cu părinții, că fiecare ... (vezi toată discuția)