avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... acuzat deranjara linistii publice va rog ajutor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

acuzat deranjara linistii publice va rog ajutor

bunaziua!
sambata trecuta au venit niste amici pe la mine (stau la casa) si in urma unui gratar am primit a doua zi o citatie (necompletata adecvat si lasata in vecini sa ma prezint la politie
Am fost nu mi s-a spus nici o acuzatie, nu s-a facut nici un proces verbal,am fost intrebat cine a fost la mine ei fiind acuzati ca au amenintat o pesoana si ca au spart o casa :)):)):)):))
m-au chemat din nou dupa 4 zile dar fara citatie,am fost dar politaii de la sectie m-au pus sa astept seful de post peste 60minute apoi m-am enervat si am pelcat
la cateva ore a venit politia la mine sa imi zica sa ma duc a doua zi (azi) din nou fara citatie
au dreptul sa vine la mine cand vor ei sa ma cheme asa?
in ce conditii mi se poate elibera o citatie?
avand in vedere ca eu nu am am mai iesit din casa de la ora 18 si faptele pe care zice politaiul ca le-am facut s-au petrecut in jurul ore 1-2 noaptea pot fi acuzat de ceva?

VA MULTUMESC ANTICIPAT
O ZI BUNA
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 11:32, 17 Septembrie 2009
Ar fi indicat sa lamuriti situatia si sa colaborati cu organele de cercetare penala.
Ganditi-va ca reprezentantii Politiei nu-si fac decat "datoria".Au primit o sesizare/plangere si intra in atributiunile lor de serviciu sa faca verificari si sa afle ce s-a intamplat in legatura cu incidentul semnalat.
Aveti martori, spuneti ca nu ati facut nimic rau, astfel incat nu vad de ce sa nu lamuriti situatia (cu sau fara citatie de la Politie).
Daca aveti nelamuriri sau doriti si alte informatii, reveniti cu intrebari;)
Cu siguranta politisti detin date si informatii despre evenimentul respectiv, in care se pare sunteti inplicat.
Rercomandarea este sa colaborati si sa oferiti date despre cei care au participat la asa zisa petrecere.
Daca nu aveti nimic de ascuns, nu vad ce motive aveti sa va cramponati de procedura de citare...:),oricum, adevarul triumfa intotdeauna, sau aproape...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie ,dosar penal maryeta2000 maryeta2000 Buna ziua , va rog sa-mi spuneti ,din experienta dumneavoastra la ce ma pot astepta. La sfarsitul anului 2010 ,am trecut printr-un soc emotional ,fapt care am ... (vezi toată discuția)
Pretentie restituire imprumut Gyodesign Gyodesign Buna ziua am o problema si vin la dvs. pentru o lamurire. Am lucrat in strainatate la negru o perioada.Bineinteles ca fiind la negru,in timp au fost uitate ... (vezi toată discuția)
Dare in judecata Cadru didactic Cadru didactic Buna seara, Sunt cadru didactic, in invatamantul prescolar particular, si am fost acuzata de un parinte vineri seara ca i-am batut copilul. Acuzatia nu este ... (vezi toată discuția)