avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Puscarie sau amenda penala pentru modificare cifra in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Puscarie sau amenda penala pentru modificare cifra in contract

Buna seara. Ce pedeapsa poate primi sotul meu pt ca a modificat o cifea intr-un contract . In loc de 400 m2 a scris 4400 m2..dar nu a folosit acel contract nicaieri. Totusi este cercetat penal pt acest fapt pe care la si recunoscut de altfel in fata procurorului. Precizez ca nu are antecedente penale. Primeste puscarie sau amenda penala ? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Lupse Raluca , utilizator 19:55, 6 Aprilie 2017
Ce pedeapsa se va aplica ramane la latitudinea judecatorului (cu amenda, cu suspendare sau cu executare). Sa-si ia un avocat bun.
Sau cel putin avocat ca pana acum s-a autoincriminat pt fapte care-i apartin si posibil pt fapte care nu-i apartin .
Multumim din suflet tuturora pt raspunsuri si pt sfaturi. Am angajat acum un avocat . El ne va insotii si la declaratii pt ca momentan dosarul se afla pe masa procurorului urmand sa mergem la declaratii. Inca o data va multumesc pt raspunsuri si Doamne ajuta tuturora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in declaratii? TRAIAN78 TRAIAN78 Buna ziua! Ma confrunt cu o problema, si as avea nevoie de ajutor, daca se poate, va rog...un vecin a cumparat in 2006 un teren langa al meu, iar in 2007 ... (vezi toată discuția)
Actiune in revendicare sau evacuare? Mihai882 Mihai882 Buna ziua, Saptamana aceasta am mostenit un apartament situat intr-o zona limitorfa a orasului, apartament ocupat abuziv de niste cetateni de etnie roma ... (vezi toată discuția)
Fals în acte szenikop szenikop Fostul meu soţ a falsificat un contract de vânzare cumpărare, falsificând şi semnăturile martorilor. Ce urmări legale poate avea (vezi toată discuția)