Locuiesc la bloc. Vecinul de jos imi bate la usa si-mi face scandal si daca trag apa la toaleta. Am incercat sa vorbesc cu el, dar nu ne putem intelege. Ce cai legale am pentru a pune capat acestei situatii care dureaza de ani intregi? Multumesc !
Apreciati ca imposibilitatea dialogului civilizat cu vecinul se datoreaza unor carente de comunicare sau eventuale afectiuni ale acestuia ?
Conditionat si de deschiderea vecinului pentru solutionare amiabila,incercati sa realizati o implicare a reprezentantior asociatiei de proprietari
Multumesc pentru sugestie! sper sa mearga, desi ma indoiesc. pare ca, pentru dumnealui, chestia este ca un hobby.
din punct de vedere al legii, exista vreun articol care sa ma protejeze, sau ramane doar sansa de a apela la mila lui ?
Daniel4x4
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Dumnezeule mare !
Chiar nu ma pot abtine !
E a nu stiu cata oara cand sustineti aberatia implicarii asociatiei de proprietari in chestiuni care nu au nicio legatura cu aceasta sau cu membrii acesteia !!!
Pai, de cand oamenii aceia sunt pe post de politie locala, de badigarzi sau ce naiba considerati dvs ca sunt ?!? Impaciutori de profesie, instanta de cartier sau ce ?!?
Si mai lasati frazarea asta bombastic-pretioasa ca, sincer, tot goale sunt cuvintele pe care rostogoliti ! Mai bine ati recapitula putin gramatica, asa macar, din cand in cand....
Raspuns on-topic : Singura solutie pe care o aveti este o plangere la politie. Daca aveti si un martor care sa va sustina plangerea, cu atat mai bine. Oricum, politia nu-i va face nimic. O sa il viziteze sectoristul, o sa-l atentioneze ca nu e frumos ce face, ceva ca o mica morala si, eventual, o sa-l avertizeze ca e pasibil de o amenda daca nu se potoleste.
Multumesc ! intr-adevar, cred ca asociatia de proprietari nu se poate implica decat la nivel de "hai, ba, las-o mai moale". Si, da, eventual politia sa-i faca morala si, poate, un avertiment. Daca nu o scot la capat, ma mut si inchiriez apartamentul unor baieti care stiu sa faca galagie si sa-si si apere acest "drept" !!!:D