avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ce se poate face daca descoperi ca vanzatorii au facut ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ce se poate face daca descoperi ca vanzatorii au facut 2 antecontracte de vanzare-cumparare?

buna ziua. in cazul in care notarul public unde am incheiat promisiunea de vanzare-cumparare descopera printr -un extras ca promitentii vânzători au mai incheiat un antecontract cu altcineva in afara de cel incheiat le el, care este legea prin care se sancționează vanzatorii ? ce pot face cumparatorii care au platit si taxe notariale si evaluator si au dat si avans vanzatorilor?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 10:45, 4 Aprilie 2017
tb vazut care e soarta antecontractului anterior; poate doar a ramas doar notat in CF fiindca nu l-a radiat nimeni ...
Dacă primul antecontract este înscris în CF at acesta este valabil. Cu excepția situației în care părțile s-au răzgândit, dar greu de crezut.. promitenoii cumpărători pot face în acest caz demersuri în penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare-cumparare imobil ContSters87348 ContSters87348 buna ziua! va rog sa ma sfatuiti care e cea mai buna cale de urmat la achizitionarea unui apartament, situatia concreta fiind urmatoarea: doresc sa cumpar ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara cu promisiunea de vanzare alexandra_d alexandra_d Buna ziua, Am pus ochii pe un teren cu o casuta inafara Bucurestiului,chiar daca proprietarul nu avea inca toate actele(dezmembrare, cadastru, extras carte ... (vezi toată discuția)
Expirare termen antecontract vanzare apartament alice.elena60 alice.elena60 Buna ziua. In calitate de vanzator am facut in urma cu aproape 2 luni un antecontract de vanzare a apartamentului meu( am primit si avans ) in care se ... (vezi toată discuția)