avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura publicitate google
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura publicitate google

Buna ziua!

Sunt firma platitoare de tva,si am citeva intrebari ref.la modul de inregistrare si plata a facturilor catre Google:-
--Daca factura este fara TVA,cum se inregistreaza in contabilitate?
-.Sunt obligat ca factura de publicitate pe Google s-o inregistrez pe firma,sau pot si pe persoana fizica?
-Plata facturii poate fi facuta pe persoana fizica?

Cel mai recent răspuns: barbuta , utilizator 07:41, 6 Aprilie 2017
Cred ca nu am dat explicatii corespunzatoare
Revin,;
-Sunt firma platitoare de tva,dar sunt unic administrator
-Pot plati factura si pe persoana fizica,sau obligatoriu trebuie inregistrata in contabilitate?
-Factura de la Google vine inregistrata fara tva;daca trebuie inregistrata in contabilitate cum se procedeaza?

Poate s-a mai lovit cineva de ac.problema si ma poate ajuta si pe mine,ca sa nu gresesc

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata utilitatilor - contract inchiriere de la persoana fizica mircea256 mircea256 Buna ziua am intalnit urmatoarea situatie, un SRL a inchiriat de la o persoana fizica spatiu pentru punctul de lucru. In contract nu s-a specificat ca plata ... (vezi toată discuția)
Factura plătită dar neinregistrata în contabilitate. steffanel steffanel Buna ziua, Factura platita dar neinregistrata in contabilitate. Am o firma neplatitoare de TVA si as dori sa fac cumparaturi de la alta firma platitoare de ... (vezi toată discuția)
Vanzare vin achizitionat de la persoane fizice nina-iza nina-iza Buna ziua Am infiintat un S.R.L. cu obiect de activitate comercializarea vinului, luat de la persoane particulare si am urmatoarele intrebari: -doresc ca ... (vezi toată discuția)