avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Prestari servicii intracomunitare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Prestari servicii intracomunitare

O asociatie are ca scop realizarea de studii, analize, cercetari si furnizarea de programe de formare profesionala efectueaza un curs in Bruxelles, venitul respectiv este considerat activitate economica? Are obligatia de a se inregistra ca platitor de TVA intracomunitar pt serviciul respectiv? In tara devine platitor de impozit pe profit?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Inscrierea in registrul operatorilor intracomunitari (roi)? codrutage codrutage am un PFA neplatitor de PFA si prestez servicii pentru o institutie intracomunitara, deasemenea neplatitoare de TVA. In acest caz, PFA-ul meu trebuie ... (vezi toată discuția)
Obligativitate inscriere in scopuri de tva si roi ContSters333824 ContSters333824 Buna ziua, Va rog respectuos sa ma sprijiniti cu un sfat de speclialitate la speta de mai jos. Sunt unic actionar intr-o societatea comerciala ce produce ... (vezi toată discuția)
Tva pentru achizitii intracomunitare!!! magdalenapaun magdalenapaun am si o intrebare de contabilitate. imi poate spune si mie cineva( codul fiscal nu am reusit niciodata sa-l inteleg si nici nu sunt contabil) in cazul in care ... (vezi toată discuția)