avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sfat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sfat

Buna ziua
Sunt in proces cu Casa de pensii Neamt , am castigat in fond mi sa recalculat pensia am primit si din urma diferenta care este substantiala dar casa a facut apel la Curtea de apel Bacau sunt la a treile termen.
Intrebarea mea este urmatoarea nu mai am domiciliu in Neamt de cand am iesit la pensie m-am mutat cu domiciliu in Jud Ilfov influienteaza cu ceva sau dosarul va fi trimis la curtea de apel din Ilfov.

Alte discuții în legătură

Cum pot sa fac apel la o alta instanta? bautuiuliana bautuiuliana am avut un proces pentru recalculare pensie pe castigul brut realizat, dovada fiind adeverinta cu detalii concrete ca cas s-a platit pe castigul brut realizat. ... (vezi toată discuția)
Unde pot sa trimit un referat??? elenamerlusca elenamerlusca Buna ziua, m-ar interesa unde pot sa trimit un referat , pentru a mi se recalcula pensia, la Casa de Pensii Bucuresti, sau la Ministerul Muncii?????eu fiind ... (vezi toată discuția)
Domiciliu pensionar / casa pensii CeciliaW CeciliaW Sunt pensionara si am dosarul de pensie la Casa de Pensii sector 6 Bucuresti unde am locuit pana acum 1 an. M-am mutat cu domiciliul in jud. Ilfov si mi-am ... (vezi toată discuția)