am avut un proces pentru recalculare pensie pe castigul brut realizat, dovada fiind adeverinta cu detalii concrete ca cas s-a platit pe castigul brut realizat. tribunalul neamt a respins ca nefondat.... si nu inteleg de ce?? nu e valabil pt. toata tara decizia iccj 19/2011? toti colegii mei au castigat dintr-o singura infatisare la proces in constanta. urmeaza sa fac apel... cum as putea sa il fac la alta curte de apel.(galati, iasi) ... deoarece am inteles ca si la bacau nu se aplica aceasta decizie... si resping pe motivul fondului. astept un raspuns detaliat cu ce pasi am de urmat ca sa evit bacaul.
[Mesaj editat – Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar.]
Dacă au câștigat la Constanța folosiți argumentele lor în motivarea apelului.
Analizați care sunt deosebirile și asemănările.
Aveți dreptul de a apela și la avocat pentru a beneficia de apărare calificata.
Nu cred ca ar merge o cerere de strămutare dar puteți încerca dacă practica judiciara la Bacău va este defavorabila.
Va trebui însă să dovediți previzibilitatea hotărârii din apel și deși nu ar fi un motiv efectiv de strămutare exista argumente pertinente pentru o aparare foarte puternica.
Cererea de stramutare pote fi ceruta numai ptr.motivele prevazute de art.140(1)NCPC"Stramutarea procesului poate fi ceruta pentru motive de banuiala legitima sau de siguranta publica."Aceste motive trebuie dovedite si nu presupuse,personal nu cred ca aveti sanse.