avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... unde pot sa trimit un referat???
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

unde pot sa trimit un referat???

Buna ziua, m-ar interesa unde pot sa trimit un referat , pentru a mi se recalcula pensia, la Casa de Pensii Bucuresti, sau la Ministerul Muncii?????eu fiind din Bacau. Mentionez ca am avut proces cu Casa de Pensii, la Bacau, si vreau sa ajung la un for mai superior.
Multumiri anticipate!
Cel mai recent răspuns: elenamerlusca , utilizator 22:37, 27 Noiembrie 2012
Daca ati epuizat toate instantele competente din Bacau, respectiv Tribunal si Curtea de Apel, iar acestea v-au respins pretentiile, atunci nu va mai ramin decit caile extraordinare de atac (cititi cu atentie daca va incadrati in motivele expres si limitativ prevazute de procedura civila) si, daca nu va incadrati in aceste motive, atunci puteti trimite "referate" si Sfintului Duh ca nu prea mai are cine va da dreptate pe pamint.
Credeam ca pot primi un raspuns mai clar pentru un nespecialist in ale procedurilor civile sau altfel....simplu, voiam sa stiu unde as putea sa ma adresez cu o plangere, caci vad ca denumirea de referat nu va place, unde , un roman de rand poate sa apeleze, pentru a i se recalcula pensia,atat, destul de simplu.
1. Puteti sa faceti o sesizare la Casa Nationala de Pensii Publice pe e-mail la: petitii.sesizari@cnpas.org

2. - Dar cred ca sesizarea dvs. va fi trimisa la Casa Judeteana de Pensii Bacau spre solutionare.
- Incercati poate gasiti pe cineva care sa va raspunda macar cum sa procedati in continuare.

multumesc! asta era termenul corect, sesizare, eu m-am incurcat in rapoarte si plangeri, inca odata va multumesc, da la Casa Nationala de Pensii Publice o sa scriu.
O seara minunata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie urmas laura06laura laura06laura Ma poate ajuta cineva va rog. Noi am fost 4 frati care am fost orfani de ambii parinti si aveam pensie de urmas. In 2011 ne-am depus doi dintre noi cerere de ... (vezi toată discuția)
L125/2014 privind amnistia pensionarilor paunion paunion Buna dimineata..sunt pensionar, fost pilot in aviatia civila din ROMANIA,pana la 31/08/2010 am beneficiat de L223/2007 privind pensiile speciale ale ... (vezi toată discuția)
Cerere de recalculare a pensiei in baza deciziei nr. 18/2015 a inaltei curti de casatie si justitie artimon artimon Buna ziua, M-am adresat casei de pensii sc.6 cu o cerere de recalculare a pensiei in baza Deciziei nr.18 in dosarul nr.7/2015 a Inaltri Curti de Casatie si ... (vezi toată discuția)