avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legislatia muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legislatia muncii

Buna ziua,

In luna ianuarie 2017 am fost informati de ctre conducerea societatii und elucrez ca proiectul pe care lucrez va fi inchis incepand cu data de 30 iunie 2017 si eu impreuna cu colegii vom ramane someri.
Exista un contract colectiv de munca in care este specificat ca in caz de concediere colectiva se vor primi un numar de salarii compensatorii. Aceste se vor plati din cate spune comapnia doar anagajtilor care vor mai fi activi la data la care se va declansa procedura de concediere colectiva.
Intrebarea mea este daca eu plec prin demisie pana la declansarea procedurii de concediere colectiva exista vreun temei legal prin care sa primesc salariile compensatorii? Plec pe un alt job la alta companie dar tot ca urmare a faptului ca as fi data afara.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ancavasilache , utilizator 17:27, 4 Aprilie 2017
ancavasilache a scris:

....
Intrebarea mea este daca eu plec prin demisie pana la declansarea procedurii de concediere colectiva exista vreun temei legal prin care sa primesc salariile compensatorii? .....

Multumesc.


Nu exista niciun temei legal pentru ceea ce doriti dvs.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere colectiva sau individuala? magda_oancea magda_oancea Buna seara, Daca din cadrul unui compartiment s-au disponibilizat 7 persoane dar la nivel de societate s-au disponibilizat 32 de persoane din 2600 ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii maria dinca maria dinca Buna seara, Toate persoanele din departamentul in care lucrez am primit pe mail o nota prin care ni se aduce la cunostinta ca va fi necesara o reorganizare ... (vezi toată discuția)
Inchidere post. drept la compensatorii (conform ccm) daca refuz alt post la angajator? ttcostin ttcostin Inchidere post. Am dreptul (conform CCM) la salarii compensatorii, daca refuz alta oferta de post la angajator? Buna ziua, Va rog frumos daca puteti sa ... (vezi toată discuția)