avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva redus imobile noi
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva redus imobile noi

Buna ziua,

Daca sotul a contractat o locuinta cu tva 5 % anterior casatoriei, si acum casatoriti fiind am vrea sa contractam prin credit ipotecar o a doua locuinta de la un dezvoltator imobiliar ( pretul fiind stabilit cu tva 5%) , se poate sa beneficiem de aceasta lege daca eu nu am nici un bun dobandit ? Declaratia notariala precum nu detin bunuri contractate cu 5% poate fi data doar de mine ?

Alte discuții în legătură

Dreptul familiei sorynagabryela sorynagabryela Buna ziua! Am si eu o problema in legatura cu un credit imobiliar, daca ma puteti ajuta. Sunt casatorita din iulie 2009 si in prezent sotul meu doreste sa ... (vezi toată discuția)
Eligibilitatte ,,prima casa,, mihalache70 mihalache70 Buna ziua, Urmaresc de ceva timp pe avocatnet.ro dezbaterea pe tema \"Prima casa\", pentru care va rog sa ma edificati in situatia mea: anul trecut am ... (vezi toată discuția)
Leasing, credite inaintea casatoriei raluka raluka In cazul in care mi-am achizitionat o masina in leasing inaintea casatoriei, este posibil ca dupa casatorie sa devina bun comun?asta in cazul in care ma ... (vezi toată discuția)