avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Copil lovit
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Copil lovit

Buna ziua,

Imi cer scuze daca nu postez unde trebuie.

Copilul meu este la o gradinita de stat. Aici participa la mai multe optionale. In una dintre orele de la un optional a fost lovit peste cap de catre doamna. Este prima data cand ma confrunt cu aceasta situatie. Vreau sa merg sa vorbesc cu aceasta, dar nu cred ca isi va asuma si va regreta ceea ce a facut deoarece din cate am inteles este ceva reflex. Ce ma sfatuiti sa mai fac in aceasta situatie, pentru ca nu vreau sa las fara a primi o mustrare.
Aceste optionale se fac cu persoane din afara gradinitei.
Cel mai recent răspuns: camelian , utilizator 10:36, 7 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Copilul il voi retrage cu siguranta de la acest optional. Am discutat cu el deja.
Voi vedea care este procedura si daca se face printr-o cerere adresata directorului. Daca nu, nu stiu cum sa procedez pentru ca vreau ca aceasta prsoana sa cunoasca si consecintele faptelor sale.
Ma gandesc ca cei din gradinita nu au nicio autoritate fata de aceste persoane.
~ Conținut șters la cerere ~
M-am mai calmat un pic, in sensul ca voi recurge doar la o discutie fata in fata pentru a o auzi cum ma minte privindu-ma in ochi. Apoi il voi retrage de la acest optional.
Astazi am discutat cu educatoare care, evident, mi-a zis ca este o inventie a copilului :). Culmea e ca eu imi cred copilul si stiu ca acesta este un argument pe care il folosesc aceste persoane pentru a se apara.
Nu va pati nimic. Am facut si noi plangere la Inspectoratul Scolar si nu au luat nicio masura asa numitelor "cadre didactice" care ar trebui sa fie exemplu pt copiii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare contract gradinita privata iuliandinu iuliandinu Buna ziua, De curand am inscris pe baiatul meu de 2 ani la o gradinita privata din jud. Ilfov, am facut un contract cu dansi si am achitat contravaluarea ... (vezi toată discuția)
Cine reprezinta gradinita intr-o conventie civila? ADINA IONITA ADINA IONITA Buna ziua M-am confruntata de curand cu o situatie si nu stiu de unde sa incep cautarile. Poate ma ajutati. Multumesc anticipat. Intrebarea e cine are ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni si avetismente in invatamantul preuniversitar Atnama Atnama Buna ziua! Am o nelamurire.As dori sa aflu care sunt conditiile in care un director de gradinita poate desface contractul de munca al unui angajat titular?Ce ... (vezi toată discuția)