avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită impediment poprire salariat
Discuție deschisă în Executare silită

impediment poprire salariat

S-a primit o adresa de infiintare a popririi pe salariul unui angajat de la un executor judecatoresc. Executorul intreaba daca sunt impedimente legale de infiintare a popririi. Care sunt aceste impedimente legale?
Cel mai recent răspuns: SimonaMII , utilizator 21:52, 5 Mai 2017
Dacă ar avea venitul NET sub pragul de 532,50 lei, nu i se poate popri nici 1 ban.
De ex. dacă lucrează pe salariul minim pe economie cu jumate de normă(4 ore).
`
Alt impediment este, dacă i s-a blocat deja contul bancar unde primește salariul, și i se reține de la bancă 33% sau 50% din salariu.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Aprilie 2017
Dapix, utilizator
Același lucru se aplica și la mine?Am 556 net in mana!Și am fost îndrumată sa le spun celor de la firma sa înștiințeze executorul de această situație!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma poprita Dana Sirean Dana Sirean Daca venitul este de 922 lei, salariul minim net pe economie 1065, care este suma de poprit, respectiv cuantumul acesteia? Mentionez ca exista 2 titluri ... (vezi toată discuția)
Popriri pe un salariu net de 600 lei gabivoch gabivoch Avem un angajat cu contract de munca pe perioada nelimitata, cu timp de lucru 4 ore/zi. Salariul brut este de 800 lei iar salariul net a fost in luna martie de ... (vezi toată discuția)
Poprire Popescux Popescux Buna ziua. Daca am un singur credit neplatit si 2 popriri infiintate pe cont, una in euro(creditul) si una in lei pentru cheltuieli de judecata, care este ... (vezi toată discuția)