Sunt in situatia ca nu reusesc sa-mi gasesc de munca de 2 luni de zile, probabil transmit fara sa vreau si ceva negativ trecand prin trauma divortului. Situatia face ca si proprietara unde stau cu chirie a vandut apartamentul si teoretic pot sa mai stau pana la inceputul lui Iunie. Intrebare: pot sa plec cu copilul in alta localitate (la mama mea) 2-3 luni pana reusesc sa ma adun? Fostul sot imi spune ca ne auzim in justitie...
Ce se poate intampla in acest caz?
Doamnă, se pot întâmpla multe:alte procese, reclamaţii la Autoritatea Tutelară şi la DGASPC, vă poate face plângere penală pentru reţinerea minorului-îi îngrădiţi dreptul la relaţii cu copilul...
Căutaţi-vă chirie în aceeaşi localitate şi între timp, vă găsiţi şi serviciu, nu cred că aveţi nevoie de scandal suplimentar.
Imi cer scuze de intarziere, eu am postat un raspuns acum cateva zile bune, dar se pare ca nu a fost publicat, nu stiu ce s-a intamplat.
Problema job-ului din pacate nu tine de mine, eu imi dau tot interesul sa-mi gasesc, insa daca nu reusesc din ce bani sa pot plati chiria in aceeasi localitate cu tatal? Si nu e ca si cum m-as muta la cuca macaii, ci doar la 200 km, si desi el nu a cerut program de vizita in instanta cand s-a dezbatut divortul, eu as veni cu fetita 2 weekenduri pe luna a.i. ea sa stea la el (eu pe la prieteni), iar in celelalte 2 weekenduri din luna ar putea veni si el la mare, fetitei ii place foarte mult la mare in timpul verii. In plus, ar fi o chestie temporara, gen 2 luni maxim, eu chiar sper ca in timpul asta imi gasesc de munca.
Explicati-i cu calm situatia, fostului sot. Un loc de munca nu se gaseste cat ai bate din palme. Mai ales daca ai ceva calificare, studii superioare, etc. Stiu oameni care au stat si 4-5 ani acasa si au cautat prin toate mijloacele posibile si imposibile ... Propuneti-i solutia cu venitul in we. Sper sa nu fie atat de obtuz si sa inteleaga ... Oricum, incercati sa nu plecati fara sa-i spuneti. Mergeti si la Autoritatea Tutelară şi la DGASPC si cereti un sfar in aceasta privinta.