avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sulte datorate la iesirea dintr-o indiviziune se pot ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sulte datorate la iesirea dintr-o indiviziune se pot considera ipoteca legala?

Buna ziua. Este legala transformarea unor sulte, rezultate in urma unui proces de iesire din indiviziune, in ipoteca legala? Asa a scris oficiul de cadastru Campulung Muscel intr-o carte funciara. Daca sultele se prescriu dupa 3 ani, pe cand o ipoteca nu, este legal inscrisul celor de la cadastru?
Cel mai recent răspuns: xfirero , utilizator 13:21, 5 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere sulte rezultate in urma unei iesiri din indiviziune xfirero xfirero Intrebarea este daca sultele mentionate in incheierea finala a unui proces de iesire din indiviziune se prescriu in timp sau nu. Daca se prescriu, cum se poate ... (vezi toată discuția)
Notare sulta cartea funciara tmctmc tmctmc Buna seara. Vin cu o problema de care m-am lovit si inca nu am reusit sa-i aflu solutia. In urma unui proces de succesiune( si iesire din indiviziune) sa ... (vezi toată discuția)
Instiintare sulta la cartea funciara ContSters246530 ContSters246530 Buna seara, In urma unui proces, am de incasat o sulta. Cine trebuie si care sunt modalitatile de a instiinta la cartea funciara pentru a se nota ca am de ... (vezi toată discuția)