avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Retragere plângere furt politie
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Retragere plângere furt politie

As vrea sa știu dacă am depus acum câteva zile o plângere la politie pentru furt geanta , dacă pot sa o retrag fără consecințe ? Și cum se procedează . Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Florina247 , utilizator 10:44, 6 Aprilie 2017
nu exista nicio consecință cât timp nu ați acuzat o persoană anume de respectivul furt. Pentru a vă retrage plângerea trebuie să vă adresați Secției de Poliție la care a fost depusă
Mulțumesc. Întrebam doar pentru ca am înțeles ca trebuie sa invoci un motiv dacă o retragi , eu doar vreau sa renunț pentru ca banii Cash care ii aveam nu ii mai recuperez și nu vreau sa mai pierd timpul cu alte vizite la politie și ce mai urmează .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragerea plangerii pt furt tia14 tia14 Buna ziua.Acum o saptamana mi-a fost furata din masina o geanta ce continea un aparat foto,mai multe obiective si accesorii.Intamplarea a facut ca hotii sa ... (vezi toată discuția)
Chiariasul mi a furat din casa plicutet plicutet Buna ziua,in urma cu 2 luni am inchiriat o camera din aparatamentul mamei mele(cealalta camera fiind incuiata) pentru 3 luni de zile . Chiariasul a plecat fara ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin, dosar penal malinap malinap Buna, ieri am fost prinsa cand am sustras din magazin 2 coliere, valoarea este de 119 lei. Stiu, regret enorm, este rusinos ceea ce am facut. Am vrut sa le ... (vezi toată discuția)