avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratii ANAF la un SRL-D
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratii ANAF la un SRL-D

Buna ziua,

In luna martie am infiintat un SRL-D, luna in care nu am avut nici un fel de activitate.

Trebuie sa depun vreo declaratie la ANAF?

Am tot cautat ce declaratii trebuie sa depun lunar insa nu am gasit nici o informatie clara.

Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: osykuuu , utilizator 22:26, 5 Aprilie 2017
angajati un contabil. daca aveti infiintata firma in martie trebuie sa depuneti declaratii pana in 25 aprilie. chiar pe 0
Îmi puteți spune ce declarații este nevoie să depun?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pfa monovertex monovertex Buna ziua, Am infiintat recent un PFA si m-am inregistrat fiscal. In declaratia 200 am completat data inceperii activitatii ca fiind 1 aprilie 2015, ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda finante nedepunere declaratii cristian_saulea cristian_saulea Am deschis o firma noua de tip srl-d pentru a accesa un grant prin programul \"tineri intreprinzatori\" in februarie 2011. Conform statutului de ... (vezi toată discuția)
Taxe srl Silviu S Silviu S Buna ziua, La infiintarea unui SRL, care sunt mai exact taxele pe care trebuie sa le platesc? 3% pe venit si 5 % din dividende din ce am citit. La suma ... (vezi toată discuția)