avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cod rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cod rutier

Poti circula cu un tractorasi de 21cp si viteza de deplasare max15km/h fara ITP. Am asigurare si înscris pe primărie
Ultima modificare: Joi, 6 Aprilie 2017
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:58, 6 Aprilie 2017
De la 1 septembrie 2014, in temeiul disp Ordonanţa 21/2014 pentru modificarea Codului Rutier, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei din 29 august,toţi posesorii de tractoare agricole care sunt inregistrate la primariile de domiciliu sunt obligati sa faca inspectii tehnice periodice la vehiculele respective

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit mijloace de transport la primarie coancaholdonmihai coancaholdonmihai am un motocultor de 7,5 CP cu care î-mi lucrez gradina .dar m-ai am si o remorcuta cu care î-mi car anumite lucruri.De ce tebuie sa platesc IMPOZIT LA ... (vezi toată discuția)
Itp posibil in strainatate ? p64pool p64pool Situatia e urmatoarea : ma aflu in strainatate, in septembrie imi expira ITP-ul si nu stiu cum sa fac sa fiu cu actele in ordine. Stiti care sunt pasii de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare atv ca tractor sau cu omologare de strada? cum este mai avantajos? Sandel112 Sandel112 Buna ziua, Am cumparat deja 4 ATV-uri si intentionez sa mai achizitionez inca 6 pentru a incepe o afacere de inchiriere ATV-uri intr-o zona montana. 2 din ... (vezi toată discuția)