buna ziua.anul trecut in noiembrie am primit prin posta un plic care continea un p/v de amenda lipsa rovinieta emis de cnadr.procesul verbal de contraventie avea semnatura electronica a agentului constatator,motiv pentru care am contestat in instanta p/v pentru ca asa cum a hotarat ICCJ prin decizia nr.6 din 16 februarie 2015 procesele verbale de constare si aplicare a amenzii pentru lipsa rovinieta sant lipsite de legalitate daca nu contin semnatura olografa a agentului constatator. in raspunsul la intimpinare cat si in fata instantei am invocat cele expuse mai sus ( hot. ICCJ ) dar hotararea instantei a fost de a mentine amenda aplicata motivand ca circulatia pe drumurile nationale fara rovinieta constituie contraventie si in consecinta trebuie sanctionata.va rog o indrumare cum si ce trebuie sa fac -apel- proceduri pentru a continua demersul inceput.va multumesc.
Prima data trebuie sa faceti contract cu un avocat, nu puteti sa faceti apel in alt mod, nu va mai puteti apara singur. Avocatul va raspunde si de intocmirea apelului. Aveti 30 de zile.