avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost agresata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost agresata

Buna ziua,
Am fost amenintata, lovita cu un pahar de sticla in cap, apoi batuta cu pumnii si mi s-a smuls parul din cap. Toate intamplarile au avut loc ieri, in loc public, respectiv o cafenea ce a suferit daune in urma violentei ce am primit-o de catre agresor. Agresorul este o domnisoara insarcinata in varsta de28 de ani, locul faptei in Germania. Precizez ca nu am lovit-o, nu am jignit-o, nu am oferit motive pentru situatia cu pricina.
Am anuntat organele in masura, s-au prezentat la locul faptei in urma careia mi s-a transmis ca in cateva saptamani voi fi citata pentru a oferi declaratie la politie, am sa primesc un translator roman, iar domnisoara va ajunge in instanta.
Intrebarea mea este daca nu am zile de spitalizare, iar sotul meu a primit amenintari telefonice imediat dupa incident, pot depune plangere penala?
Precizez ca incidentul il am pe telefon inregistrat vocal, apelul telefonic primit de catre sot se poate proba.
Momentan am dureri mari de cap, dar nu cred ca este grav si ma gandesc eu ca nu se ofera ingrijiri medicale pentru asta, cu toate ca ieri am primit un raport al intamplarii prin care am fost indrumata sa ma duc la medicul de familie sau urgenta, in cazul unor dureri persistente.
Multumesc pentru timpul acordat,
Mitrasce

Alte discuții în legătură

Sper ca ma puteți ajută!! Alexandru Necsuleu Alexandru Necsuleu Am avut si eu un incident acum doua zile, pe data de 15 Iulie, dimineața in jurul orei 3, am fost la majoratul unei bune prietene, acolo am întâlnit o tipa ... (vezi toată discuția)
S-au comportat ca niste bestii. am fost batuti de 6 drebedei! Florin.dan Florin.dan Intr-o seara ,fratele meu se intorce spre casa cu bicicleta de la un prieten , pe drum se intalneste cu o gasca de 4 baieti, trecand pe ... (vezi toată discuția)
Am fost agresat de mai mulți indivizi. Popeacu2797 Popeacu2797 Va salut. Am fost agresat de mai mulți indivizi , în incinta unui bar , printre indivizi numărându-se și patronul barului. Motivul a fost acela că am ... (vezi toată discuția)