avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna refuzat in preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna refuzat in preaviz

As dori cateva informatii.Sunt in preaviz si am 6 zile de concediu de odihna pe care doresc sa mi-l iau dar sefa mea refuza sa mi-l dea. Sunt amenintata saptamanal ca daca nu stau pana la finalul preavizului nu se va incheia amiabil...ce pot face? Mentionez ca mi-au mai ramas exact 6 zile de preaviz..
Ultima modificare: Joi, 6 Aprilie 2017
anonim1991, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:34, 6 Aprilie 2017
Nu prea aveti ce sa faceti in privinta CO, decat sa asteptati incetarea c.i.m. cand vi se vor compensda in bani acele zile de CO neefectuate.
Ce poate face dacă nu stau? Și dacă nu mi s-a făcut medicina muncii la angajare și m-a chemat sâmbăta la lucru?
Absenţa nemotivată de la locul de muncă a salariatului aflat în perioada de preaviz atrage posibilitatea sancţionării disciplinare a acestuia de catre angajator, inclusiv prin desfacerea disciplinara a contractului individual de munca.

De cand v-ati angajat si pana acum , nu stiati ca nu aveti facuta medicina muncii ?
Nu cred c e responsabilitatea mea sa zic sa mi se facă. Poate desface contractul ca asta îmi doresc. Eu am găsit în alta parte unde nu sunt hartuita..
Este optiunea dvs ce faceti pana la urma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua eu lucrez într-un supermarket suntem 2 fete programul ... Cristina Bandrabur Cristina Bandrabur Bună ziua eu lucrez într-un supermarket suntem 2 fete programul este de la 06.00 - 21.30 de luni pana sâmbătă și duminică de la 08-20.00. Sâmbăta ma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu nevoie de o informație, mi-am dat demisia ... Alexandrarebecaaa Alexandrarebecaaa Buna ziua, Am si eu nevoie de o informație, Mi-am dat demisia de la locul de munca si sunt nevoită sa stau in preaviz 20 de zile, dacă refuz să nu stau ... (vezi toată discuția)
Preavizul în cazul demisiei este obligatoriu ?dacă doresc sa ... Chiva53 Chiva53 Preavizul în cazul demisiei este obligatoriu ?dacă doresc sa demisionez si nu vreau sa stau în preaviz poate angajatorul sa ma oblige intr un fel sau sa ... (vezi toată discuția)