avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Divort
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua , va rog , daca cineva poate sa mi raspunda la intrebare .
Eu sunt plecata in Italia la munca , sunt casatorita si am o fetita minorara ( iei locuiesc in Romania) . Vreau sa divortez din mai multe motive , violenta domestica, infidelitate etc... el nu vrea sa mearga sa muncesca , ca eu sa pot sta acasa cu fata , nu are sevici de vreo 10 ani. Am dovezi ( video si poze ) cum aduce femei in casa in lipsa mea . Ce sanse am sa mi castig fata intr un divort, tinand cont ca nu stau in tara ? Fata are 10 ani , ea vrea sa vina cu mine . Nu vreau pensie alimentará, nu vreau casa ,nu vreau nimic : doar fata . Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Maria Adi , utilizator 12:28, 6 Aprilie 2017
Buna ziua,

Nu conteaza unde locuiti, conteaza interesul superior al copilului, adica conteaza cine ii poate oferi conditii de viata bune si continuarea studiilor. Cu siguranta veti sanse. Luati legatura cu un avocat sa va asiste, oricum veti avea nevoie daca procesul e in Romania (si banuiesc ca aici ati avut ultima locuinta comuna asa ca instantele romane sunt competente).

Pensia alimentara e un drept al copilului la care dvs nu puteti renunta.

Mult succes,
Ultima modificare: Joi, 6 Aprilie 2017
Dana Fatol, Avocat
Va multumesc din suflet .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului Silvia Silvia Silvia Silvia Buna ziua as vrea sa divortez si sa imi pastrez fetita alaturi de mine sunt casatorita de un an dar sotul a cam violet cu mine chiar ma batut de cateva ori si ... (vezi toată discuția)
Drepturile mamei asupra copilului rezultat din concubinaj c mary c mary am trait 10 ani in concubinaj cu un barbat,acum 6 ani nascand un copil. dupa nenumaratele lui infidelitati si umilinte si in urma tratamentului violent verbal ... (vezi toată discuția)
Divort italia mihaela 25 mihaela 25 buna ziua.sunt casatorita in Romania acum 4 ani,dar de 8 ani traiesc in italia...si am un copil minor..vreau sa divortez dar sotul ma amenintat ca nu ma va ... (vezi toată discuția)