avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie balcon - sistem cu geamuri culisante
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie balcon - sistem cu geamuri culisante

Buna ziua,

Am un balcon pe care doresc sa il inchid.
Stiu ca pentru a pune termopan e nevoie de autorizatie de constructie de la primarie, avand in vedere ca se modifica fatada etc, DAR, am observat ca exista sistem cu geamuri culisante, EX:

[ link extern ]

[ link extern ]

Din ce am intrebat, parerile sunt impartite.

Daca vreau sa imi fac balconul ca in pozele de mai sus, e nevoie de autorizatie de constructie sau nu?
Cel mai recent răspuns: narcis91 , utilizator 21:00, 15 Noiembrie 2017
Buna ziua,
Ati reusit sa aflati daca e nevoie de autorizatie pentru acest sistem?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere balcon geamuri glisante makay007 makay007 Buna ziua, este necesara autorizatie de la primarie pentru inchiderea unui balocon cu geam glisant ? Am inteles ca pentru termopan este necesara autorizatie. (vezi toată discuția)
Respectare cvc apartament referitor la modificarea fațadei ... Vladdddddd Vladdddddd Respectare CVC apartament referitor la modificarea fațadei blocului Buna ziua. Pe scurt in contractul de vanzare cumpărare este specificat de către ... (vezi toată discuția)
Închidere balcon Oana Adina Oana Adina Bună ziua. Am o nelămurire. Îmi trebuie autorizație de construcție în cazul în care doresc sa închid fațada balconului din termopan? Locuiesc la ... (vezi toată discuția)