avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Închidere balcon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Închidere balcon

Bună ziua. Am o nelămurire. Îmi trebuie autorizație de construcție în cazul în care doresc sa închid fațada balconului din termopan? Locuiesc la parter iar apartamentul are prevazut lateralele balconului și acoperișul care este defapt balconul vecinului de la etajul 1, eu doresc să-l închid punându-i termopan, menționez ca nu modific cu obsolut nimic structura blocului.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:05, 8 Mai 2020
Conform disp L nr 196/2018 proprietarul nu are dreptul legal sa schimbe aspectul sau destinatia partii comune de condominiu
Exteriorul imobilului=fatada reprezinta parte comuna
Aveti nevoie de acordul asociatiei de proprietari sa realizati proiect tehnic,autorizatie de constructie si certificat de urbanism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesara autorizatie pentru inchidere balcon etaj 1 cu termopan ... crisdima crisdima Este necesara autorizatie pentru inchidere balcon etaj 1 cu termopan ? Buna ziua, Aveti idee daca este necesara autorizatie pentru a inchide un balcon cu ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon Ancaaaaaaa Ancaaaaaaa Buna ziua, Ma aflu in situatia in care vreau sa cumpar un apartament la parterul unui bloc nou direct de la dezvoltaror. Situatia este urmatoarea: receptia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa inchid un balcon cu termopan. balconul are ... dana_adriana dana_adriana Buna ziua, Doresc sa inchid un balcon cu termopan. Balconul are o balustrada iar termopanul va fi montat in spatele balustradei(spre interior) As avea ... (vezi toată discuția)